Palvelut

Sähköpyörät

sahkopolkupyora

 

Keväällä 2012 aloitettu sähköavusteisten polkupyörien myynti on käynnistynyt hienosti, laadukkaat tuotteet ovat löytäneet hyvin käyttäjäkuntansa. Kiinnostus pyöriin on koko ajan kasvanut. Esittelypyörät esillä ja koeajettavissa liikkeessämme. TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Katso täältä lisätietoa sähköavusteisista polkupyöristä.Edustamamme merkit näkyvät myyntisivullamme.

Myynnissä on myös käytettyjä, tarkastettuja ja huollettuja pyöriä. Katso tämän hetken tilanne täältä.


Polkupyörähuolto

Säännöllinen, ennakoiva huolto ja puhtaanapito ovat tärkeitä toimenpiteitä pyörällesi. Oikein valitut, pyörän käyttöympäristöön suunnitellut varaosat takaavat mekaanisen toimivuuden ja turvalliset kilometrit. Huollamme ja korjaamme myös sähköavusteiset polkupyörät. Minkä myymme, sen huollamme.

Huolto, sähköavusteiset polkupyörät

Jotta pyöräsi toimisi moitteettomasti, älä unohda huoltaa sitä. Pyöräsi tärkein huolto on sen ensihuolto. Ensimmäisten satojen kilometrien aikana uuden sähköpolkupyöräsi vaijerit venyvät, pinnat asettuvat vanteelle, kammet ja laakeristot saattavat löystyä – pyöräsi toimintaan tulee pientä epätarkkuutta. Ensihuollossa koko pyörä käydään läpi, syntyneet välykset poistetaan, vanteet rihdataan ja vaihteet ja jarrut säädetään. Ensihuoltoon saakka pyörällä ajo on sisäänajoa ja vasta tämän jälkeen ovat parhaat kilometrit edessä. Varmin keino hankkia teknisiä hankaluuksia jatkossa on jättää ensihuolto tekemättä.

Tuo sähköpolkupyöräsi huollettavaksi ennen pyöräilykauden alkua niin vältyt jonottamiselta ja pääset aloittamaan pyöräilyn heti, kun kausi alkaa

 


Myynti

Peugeot Country Trekking

Uutta vastaava hybridipyörä retkeilyyn ja työmatkalle, kaikki tarpeellinen varustus mitä pyörä tarvitsee, tule ja ihastu.

Madison E-energy

Tässä sinulle, joka etsit kätevää kaupunkipyörää, pieni koko helppo liikutella, etumoottori, valot, hydrauliset levyjarrut, 8-Shimanon kappavaihteisto.

Insera Canyon

Erittäin siisti kuntoinen 21- vaihteinen, 26" rengas koko, jokapäiväiseen ajeluun

TREK 4-Series

Sinä !!! joka kaipaat vauhtia ja vaarallisia tilanteita tässä se on, Bafang 750 W moottori, nopeus max. 45 km/h, akku 48V, 16 Ah, värinäyttö, nyt tartu tilaisuuteesi.

Kuwahara City 4

Tässä kätevä kauppakassi, kiinteä etukori, valo, 4-vaihteinen, käsi- ja jalkajarru, 26" pyöräkoko