Yritys

banneri_satama1

Vescun Pyörä on Lahteen vuonna 2009 perustettu polkupyöriin erikoistunut, palveleva huolto- ja myyntiyritys. Vuosien polkupyörähuoltokokemuksen omaava Vesa Nieminen palvelee asiakkaita Lahdessa Päijänteenkatu 13 sisäpihalla.

Polkupyörähuolto

Säännöllinen, ennakoiva huolto ja puhtaanapito ovat tärkeitä toimenpiteitä pyörällesi. Oikein valitut, pyörän käyttöympäristöön suunnitellut varaosat takaavat mekaanisen toimivuuden ja turvalliset kilometrit. Talviaika kannattaa hyödyntää suurempien huoltojen teettämiseen. Kesäsesonki on meneillään huollossa, teemme siitäkin huolimatta korjaukset ja huollot tarvittaessa lyhyellä toimitusajalla. Huollamme myös sähköavusteiset polkupyörät.
Tarvittaessa myös nouto- ja palautuspalvelu.

Myynti

Keväällä 2012 aloitettu sähköavusteisten polkupyörien myynti on käynnistynyt hienosti, laadukkaat tuotteet ovat löytäneet hyvin käyttäjäkuntansa. Kiinnostus pyöriin on koko ajan kasvanut. Esittelypyörät esillä ja koeajettavissa liikkeessämme. TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Katso täältä lisätietoa sähköavusteisista polkupyöristä.Edustamamme merkit näkyvät myyntisivullamme.

Myynnissä on myös käytettyjä, tarkastettuja ja huollettuja pyöriä. Katso tämän hetken tilanne täältä.

Suksihuolto

Start voitelupalvelu suksille, puhdistukset, pitovoitelut, erilaiset luistovoitelut. Finlandian-hiihdon yli kymmenen kertaa hiihtänyt hiihtoneuvos Vesa voitelee niin perinteisen kuin vapaankin tyylin sukset.